Povežite se s nama

Mozaik

Na Korzu uskoro humanitarna akcija “Bila jednom jedna pusa…”

Objavljeno

na
Rotary klub Rijeka Novi val priprema još jednu blagdansku humanitarnu akciju u kojoj će moći sudjelovati svi građani i posjetitelji našeg grada.

“Konačno smo se približili i tom prvom adventskom vikendu kada će i naše Korzo zabljesnuti pod lampicama. Rijeka samo što nije ušla u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem se iščekuje paljenje adventskih lampica i početak još jednog očaravajućeg prosinca.

Na Adventu u Rijeci, osim štandića sa slasnim zalogajima i pićima, ove godine će nas ponovno čekati i jedna imela. Zna se što se mora učiniti kada se nađete ispod imele – a mi smo tu da vam zauvijek ovjekovječimo taj trenutak.

„Bila jednom jedna pusa…“ humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val koja se prvi puta održala u prosincu 2019. godine, a onda smo radi pandemije dvije godine imali pauzu. Uspješna humanitarna akcija ove godine se ponovno vraća na Korzo, sada još zabavnijeg sadržaja!

Fotkati se možete ispred Poglavarstva Grada Rijeke 26.11.2022 i 03.12.2022 od 17:30 do 21:30. Ispred objektiva ste Vi, a iza Vas spremno čekaju nasi divni riječki fotografi Ante Jurjević, Viktor Pravdica, Damir Zamaklar, Josip Knapić – Ginger Traveler i Mateo Levak.

I dok vi pozirate ispred imelice, tu će se pojaviti i jedno zeleno, trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom! Zvuči poznato? Da, Grinch je čuo za našu akciju i odlučio je napraviti sve što može da vam ukrade pusu i uskoči u fotografiju!

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže ispod imelice i na taj način osim stvaranja lijepih uspomena, učine i dobro djelo.  Naime, korisnik ovogodišnje akcije je Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka kojoj će se dodijeliti cjelokupni novčani iznos priklupljen akcijom.  Cilj Udruge Nada, je da kroz okupljanje i edukaciju osigura psihološku, pravnu, logističku, humanitarnu pomoć i fizioterapiju što većem broju žena oboljelih i liječenih od raka dojke kao i njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim osobama”, poručuju rotarijanci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže