Povežite se s namaNešto malo poslije 4 sata ujutro ove srijede, 3. siječnja, buknuo je požar u obiteljskoj kući u mjestu Punat na adresi Ulica kralja Zvonimira 135, a tom je prilikom jedan muškarac nažalost izgubio život.

Zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Krk Dinka Petrova zatekao je novinar tportala na požarištu, netom nakon što je požar obuzdan.

“Sad vršimo dogašivanje, jer je od kad smo dobili dojavu u 4.18 do 6.35 bila borba s varom. Uspjeli smo požar prigušiti, no jedan kat je izgorio. Riječ je o samostojećoj kući koja ima tri etaže, i u toj gornjoj etaži, gdje je izbio požar zamijetili smo mrtvu osobu koja je ostala ležati na krevetu. Uspjeli smo zaustaviti požar da se ne proširi na tavanski prostor, odnosno donji kat, a kada smo došli nakon dojave, požar se bio razbuktao, plameni jezici su izlazili na sve otvore”, rekao je za tportal zapovjednik JVP Krk Dinko Petrov.

Dodao je kako u zgradi nije bilo više ljudi osim stradale osobe, a u gašenju je sudjelovalo 10 vatrogasaca JVP Krk s četiri vozila