Povežite se s nama

Vijesti

Na Liburniji otvorena nova praonica La Lavandera s posebnom ponudom za iznajmljivače i ugostitelje

Objavljeno

na

Predsezona na Kvarneru tradicionalno počinje s Uskrsom, a svega nekoliko dana ranije s radom je krenula i nova praonica rublja La Lavandera u Lovranu što je vijest koju će zasigurno pozdraviti brojni ugostitelji i iznajmljivači na području Rivijere Opatija. Upravo za njih su posebno prilagodili svoje usluge te kreirali ponudu prilagođenu njihovim potrebama za brzom i kvalitetnom uslugom pranja, sušenja i glačanja rublja s opcijom dostave. Nude naravno i uobičajeno pranje kompletne kućne posteljine, odjeće i ostalog rublja svima kojima je takva usluga potrebna.

Za pranje i sušenje rublja koriste nasuvremenije vrhunske uređaje belgijskog proizvođača Primus te najkvalitetnije deterdžente renomiranog proizvođača P&G, a svakom klijentu pristupaju individualno. Kompletan proces prijema, pranja, sušenja i glačanja rublja je organiziran na način da se rublje ne dotiče s rubljem drugih klijenata.

Iza novootvorene praonice rublja stoji kompletna obitelj Čaušević, a veliko pojačanje timu predstavlja i zaposlenica iza koje je više od 20 godina iskustva rada u praonicama na području Kvarnera.

“Ulažemo maksimalni trud kako bi kvalitetno odradili svoj posao i pružili vam maksimalno zadovoljstvo čistoće. Vjerujemo kako će naši korisnici biti više nego zadovoljni pruženom uslugom, naročito brzinom i kvalitetom, jer cilj nam je uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga mogli kvalitetnije iskoristiti”, poručili su iz La Lavandere, a u sklopu prostora nalazi se i beauty salon And kojeg vodi Andrea Čaušević i nudi usluge ugradnje trepavica i proces oblikovanja obrva.

Praonica se nalazi na adresi Ulica Lokva 15 u Lovranu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Kontaktirati ih možete putem e-maila lalavandera2021@gmail.com ili pozivom na broj 091 736 0339, a imaju otvorenu i Facebook stranicu.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže