Povežite se s nama

Vijesti

Na parkiralištu Delta instaliran najmoderniji sustav naplate parkiranja

Objavljeno

na


Najfrekventnije parkiralište Delta u samom centru grada Rijeke, dobilo je najmoderniji sustav naplate. Implementacijom novog sustava, koji funkcionira na principu prepoznavanja registarskih tablica (tzv. LPR sistem) TD Rijeka plus d.o.o. nastavlja svoj investicijski ciklus čime se razina usluge podiže na viši nivo.

Četvrta je lokacija to lokacija po redu sa sustavom prepoznavanja tablica, nakon garaže Kantrida, garaže u Ciottinoj ulici te parkirališta Školjić.

Implementacija sustava sa dvije nove automatske blagajne, omogućit će brži protok vozila na samoj lokaciji, čime će se smanjiti gužve unutar parkirališta, a izbjegavaju se i situacije izgubljenih parkirnih karata. Investicija je vrijedna oko 265.000,00 eura.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže