Povežite se s nama

Vijesti

Na Platku ilegalno zapošljavali strane radnike, direktor Udovič podnio ostavku nakon inspekcijskog nadzora

Objavljeno

na
Na sjednici Županijske skupštine Primorsko-goranske županije vijećnik HDZ-a Sanjin Vrkić postavio je pitanje da li je istina da su se tijekom protekle zimske sezone na skijalištu Platak ilegalno zapošljavali strani radnici.

“Imam informaciju da su se strani državljani zapošljavali na crno.

Zanima me da li je Županija, odnosno vi župane za to znali?”, pitao je Vrkić.

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina potvrdio je tu informaciju i rekao kako je direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič iz tog razloga podnio ostavku te je, do izbora novog direktora, imenovan vršitelj dužnosti.

“Za tu informaciju doznali smo kada je inspekcija potvrdila nepravilnosti”, rekao je župan Komadina.

Ova je informacija objavljena i na web stranici Goranskog sportskog centra, javlja Novi list.

“Direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič podnio je ostavku koju je Skupština Goranskog sportskog centra prihvatila.

Za direktoricu do provedbe natječaja i izbora novog direktora GSC-a imenovana je Biljana Stipetić Kalinić iz Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima PGŽ-a”, piše na web stranici GSC-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže