Povežite se s nama

Vijesti

Na plaži Ičići 16. godinu za redom vijori se Plava zastava

Objavljeno

naNa Plaži Ičići ovog tjedna je, već tradicionalno, u povodu Svjetskog dana zaštite okoliša podignuta Plava zastava. Zastavu je podignuo gospodin Srećko Brumnjak, zaposlenik tvrtke Parkovi d.o.o., koja i brine o održavanju ove gradske plaže.

Na svečanosti podizanja zastave nazočne su pozdravili zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Vera Aničić i direktor Parkova Raul Degano.

– Plavu zastavu na plaži u Ičićima podižemo već 16 godina za redom, što nas posebno veseli jer uspijevamo zadržati traženu kvalitetu sadržaja, usluge i naravno čistoću plaže. Osim ove plaže, ove se godine Plave zastave vijore i u ACI marini Ičići te na dječjoj plaži Tomaševac u Opatiji, istaknula je Aničić.

Svečanost su prigodnim programom, pjesmom i recitacijama, uljepšala djeca Vrtića Ičići.

Plave zastave dodjeljuje Udruga Lijepa naša, kao dio svjetske zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš – Foundation for Environmental Education – FEE sa sjedištem u Danskoj.

Prestižna oznaka Plava zastava dodjeljuje se plažama koje zadovoljavaju zahtjevne kriterije: kakvoću mora, očuvanost obale, uređenost, razinu usluge i sadržaja koji se posjetiteljima plaža nude te niz drugih.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram