Povežite se s nama

Vijesti

Na području Bakra viđen medvjed, objavljene upute za građane

Objavljeno

na
U Gornjem gradu u Bakru uočen je medvjed (zadnja poznata lokacija kod crkve sv. Križa) o čemu su obaviještene sve nadležne službe i Lovačko društvo Tuhobić.

“Molimo mještane ukoliko vide medvjeda da mu se ne približavaju i što prije dojave lokaciju na broj 099 8020 930 (dežurni telefon komunalnog odjela Grada Bakra).

Prema Bakru je krenuo interventni tim iz Zagreba koji će uspavati medvjeda i vratiti ga u njemu primjereno i sigurno okruženje! Do tada sve mještane pozivamo na povećan oprez.

S obzirom da imamo sve više dojava o divljim životinjama na području Grada Bakra, molimo građane da radi sebe i svoje sigurnosti ne bacaju hranu jer će tako k sebi prizvati ne samo medvjeda već i čaglja, divlju svinju i ostale životinje”, proučili su iz Turističke zajednice Grada Bakra.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram