Povežite se s nama

Crna kronika

Na području Liburnije 30-godišnjaku otkriveno u šumi 50 stabljika indijske konoplje

Objavljeno

na


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s opatijskom policijom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na zlouporabu droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga na području Liburnije. Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 11 stabljika indijske konoplje, više dijelova stabljika indijske konoplje u fazi sušenja, šator za uzgoj, nekoliko grama marihuane te drugi predmeti. Također, u obližnjem šumskom predjelu pronađeno je još 50 stabljika indijske konoplje.  Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 30-godišnjak tijekom proljeća ove godine neovlašteno zasadio i uzgojio 61 stabljiku indijske konoplje.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram