Povežite se s nama

Sport

Na riječki bor na Korzu stavljena kuglica s naljepnicom “Umri Livaja”

Objavljeno

na


Netrepeljivost, mnogima čak i razumljiva, prema Hajdukovom napadaču Marku Livaji u Rijeci i dalje traje nakon njegovog nekoreknog ponašanja u nekoliko navrata ove godine tijekom boravka na Rujevici, ne samo u dresu Hajduka, već i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Rijekom su se tako nedavno uoči derbija s Hajdukom pojavile naljepnice s natpiom “Umri Livaja”, što je HNS oštro osudio, a policija također provodila istragu.

No, tih naljepnica očito još uvijek neki “imaju na zalihi”, pa su ih odlučili ponovno upotrijebiti. Ovog četvrtka tako se na središnjem riječkom božićnom boru na Korzu pojavila jedna nova kuglica bijele boje. Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da na njoj nije bila također sporna naljepnica “Umri Livaja”.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže