Povežite se s nama

Crna kronika

Na šetnici na otoku Krku ukradeni rasvjetni stupovi vrijedni 163.000 kuna

Objavljeno

na
Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je 10./11. prosinca na obalnim šetnicama na području otoka Krka otuđio više brončanih rasvjetnih stupova.

Materijalno je oštećena jedinica lokalne samouprave za oko 163 000 kuna.


Podnošenjem kaznene prijave protiv 35-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje delničke policije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 35-godišnjak u svibnju ove godine na području Skrada iz jednog nezaključanog objekta, dok je u drugi objekt pak provalio, otuđio veću količinu građevinskog materijala i različiti alat.
Time je 44-godišnjeg hrvatskog državljanina-vlasnika kuće, kao i dvije građevinske tvrtke sa sjedištem u Delnicama i Rijeci, oštetio za oko 94 tisuće kuna.

Tijekom istraživanja manji dio alata je pronađen i vraćen vlasnicima.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela krađe i teške krađe provaljivanjem, 35-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram