Povežite se s nama

Vijesti

Na Škurinjama će u idućih godinu dana biti izgrađen novi Kaufland

Objavljeno

na

Kaufland na ZametuTvrtka Sladis d.d. sa sjedištem na adresi Osječka ulica 39 već je dulje vrijeme u službenom kontaku s gradskom upravom Grada Rijeke na temu izgradnje, odnosno rekonstrukcije nerazvrstane ceste koja se spaja na Osječku ulicu.

“Grad Rijeka izgradit će nerazvrstanu cestu iz sredstava komunalnog doprinosa obveznika izgradnje trgovačkog centra sukladno dinamici izgradnje trgovačkog centra, a trgovačko društvo Sladis d.d. će u svrhu izgradnje nerazvrstane ceste – privoza Osječke ulice 2. dio o svom trošku, a u ime Grada Rijeke, izraditi kompletnu projektnu dokumentaciju te ishoditi građevinsku dozvolu. Sladis će o svom trošku izvršiti i semaforizaciju raskrižja.

Prema informaciji investitora planirani početak gradnje trgovačkog centra je ožujak 2021. godine, a završetak studeni 2021. godine. U tom roku i Grad bi trebao završiti cestu”, može se isčitati iz dokumentacije gradske uprave.

Na spomenutoj lokaciji svoj novi trgovački centar izgradit će Kaufland. Bit će to drugi njihov centar u Rijeci, uz onaj već postojeći na području Zameta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram