Povežite se s nama

Crna kronika

Na Škurinjama se dogodilo ubojstvo i samubojstvo

Objavljeno

na


Sukob dvojice muškaraca rezultirao je smrću obojice. Nemili događaj zbio se, prema zaprimljenoj dojavi policiji, rano jutros u stambenom objektu na području riječkog Škurinja.

Policiji je, naime, dojavljeno da su dvije osobe ozlijeđene, a kako je utvrđeno radi se o dvojci muškaraca starih 44 i 38 godina.

– Na mjestu događaja policija je obavila očevid. Prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca nanio je više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio sebe. Zbog zadobivenih ozljeda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gdje su naknadno preminuli. Sva prikupljena saznanja o ovom događaju policija će dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu – kažu kratko iz PU primorsko-goranske.

Nije poznato jesu li u međuvremenu od ozlijeđenih muškaraca uspjeli doznati ikakve pojedinosti kao niti tko je svjedočio obračunu. Tijela preminulih su prevezena na obdukciju na odjel patologije riječke bolnice kako bi se utvrdile sve okolnosti, a kriminalisti obavljaju razgovore sa svjedocima, skupljaju dokaze…

Sudeći prema dosad prikupljenim informacijama, slučaj će biti okarakteriziran kao ubojstvo i samoubojstvo, piše Jutarnji list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže