Povežite se s nama

Mozaik

Na “spontanom partyju” na Kontu se okupilo više stotina ljudi

Objavljeno

na

Foto: Christian BrozovićZabrana okupljanja kao još uvijek važeća epidemiološka mjera nije spriječila “spontani party” koji je proteklih desetak dana najavljivan putem društvenih mreža da će se održati na Kontu u Rijeci.

“Nakon što je ministar zdravstva Vili pl. Beroš blagoslovio studentski parti na Jarunu, utvrdivši kako nije bilo kršenja epidemioloških mjera, što je prenio i Jutarnji list, a tragom još neprovjerene činjenice da se virus uz vodu širi slabije, daje se naslutiti kako bi se uskoro i u Rijeci moglo očekivati takvo spontano okupljanje, negdje uz vodu, npr. na Kontu, uz pridržavanje epidemioloških mjera, i to tamo negdje ovaj vikend u kasnim popodnevnim satima.

Ako je suditi svevišnjoj mogućnosti, u jednoj će se ruci naći pivo, vino, rakija ili sok od naranče, a u drugoj metar za mjerenje društvene distance. Dragi Vili, hvala ti k’o bratu na ukazanom povjerenju. Nećemo te razočarati!

Tvoji,
spontani studenti”, navodilo se u najavi.

Na Kontu se zaista u subotu navečer okupilo više stotina ljudi, uglavnom mlađe generacije kojima nedostaju izlasci koji su u protekla dva mjeseca onemogućeni. Iako se svega par stotina metara od Konta nalazi policijska postaja, čini se da su procijenili kako intervencija nije potrebna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram