Povežite se s nama
Najveća studentska zabava u regiji donosi vam tjedan dana zabave i  dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača, nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Nakon prvih headlinera festivala, grupa Hladno Pivo i Bajaga & Instruktori Student Day Festival pojačava snage na glavnoj pozornici njegovog devetog izdanja. Drugog dana festivala, 19.05. nastupit će beogradski S.A.R.S. i Sajsi MC.

S.A.R.S. jedan je od najtraženijih i obožavanijih bendova naše regije. Punili su najveće dvorane i predvodili line up-e najznačajnijih festivala ovog podneblja, dodajući tome i rasprodane klubove po Europi. U međuvremenu njihovi najveći hitovi, ”Perspektiva”, ”Lutka”, ”Buđav lebac”, ”To rade” uhvatili su nove milijunske preglede na YouTubeu, a nedavno su izdali i videospot za njihov aktualni single ”Ljubav Umire”. Na

Student Day Festival Žare i ekipa stižu 19. svibnja.

Sajsi MC jedna je od najpoznatijih regionalnih reperica, na sceni je prisutna već desetak godina, a prve diskografske korake napravila je 2009. u bendu Sajsi nakon čijeg raspada nastavlja solo karijeru. Do danas je

objavila nekoliko zapaženih izdanja u kojima se ističu poseban flow i lirika, a u svemu je krasi britkost na jesziku i brualnost u samim stihovima. Već dugi niz godina uz Sajsi su reperica Tijana i DJ i producent B.K.O. koje gledamo i slušamo u subotu 19. svibnja na devetom Student Day Festivalu, navodi se u priopćenju organizatora.