Povežite se s nama

Crna kronika

Na Trsatu pokušaj silovanja žene, policija upozorila da se ne šire neprovjerene informacije

Objavljeno

naPolicijska uprava primorsko-goranska zaprimila je dojavu o neistinitim i neprovjerenim informacijama koje se šire putem društvenih mrežama o počinjenom silovanju maloljetne ženske osobe na području Trsata u Rijeci prije nekoliko dana, a koja informacija je izazvala zabrinutost javnosti.

Ističemo kako nije istina da se dogodilo kazneno djelo silovanja maloljetnice, već je policija zaprimila kaznenu prijavu u kojoj punoljetna ženska osoba prijavljuje da ju je nepoznata muška osoba pokušala silovati.

Policijski su službenici dužni postupati po zaprimljenim prijavama pa se tako i u odnosu na prijavljeni događaj već od trenutka prijave provodi opsežno kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja, kao i utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti navedenog događaja.

Pozivamo građane da ne šire neistinite i neprovjerene informacije putem društvenih mreža ili usmeno te ih molimo ukoliko imaju neka saznanja o navedenom događaju da ista dojave policiji na broj 192 ili na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram