Povežite se s nama

Vijesti

Na više lokacija u Rijeci postavljeni svjetleći znakovi za bolju sigurnost pješaka

Objavljeno

na
U sklopu prioriteta mjesnih odbora grada Rijeke, Rijeka plus je u svrhu sigurnosti i zaštite pješaka i svih ostalih sudionika u prometu na nekoliko lokacija u gradu postavio svjetleće znakove upozorenja.

U zoni pješačkog prijelaza ispred Guvernerove palače, znak s treptačima dodatno signalizira oprez vozačima. U Ulici Podmurvice postavljen je promjenjivi prometni znak koji se uključuje samo kada se detektira prisutnost pješaka.

Kako bi se dodatno vozače upozorilo na pješake, u zavoju u Ulici Kozala do raskrižja s Mihačevom Dragom postavljena su također dva svjetleća prometna znaka s treptačima za oba smjera prometovanja. Signal i natpis “pješaci” na displeju dodatno upozoravaju na potrebu smanjenja brzine i opreza, tim više što na navedenoj dionici nema nogostupa, već je postavljena odbojna ograda.

Na ovaj način, sinergijom mjesnih odbora, grada i Rijeka plusa, nastoji se povećati senzibilitet vozača za ostale sudionike u prometu, te pružiti maksimalnu zaštitu pješacima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže