Povežite se s nama

Sport

Načelnica Viškova primila karatisticu Emu Sgardelli koja je osvojila srebro na Europskom prvenstvu

Objavljeno

na
U Općini Viškovo jučer je održan prijem za Emu Sgardelli, perspektivnu karatisticu s Viškova koja je na nedavno održanom Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađih seniorki U21 – do 50 kilograma. Općinska načelnica Sanja Udović tom je prilikom čestitala našoj sumještanki Emi, inače članici Karate kluba Champion i njezinoj trenerici Ivani Bebek Bašić te im uručila prigodne poklone.

„U Pragu je bilo odlično iako tek postajem svjesna koliko značajan uspjeh sam ostvarila. Svako natjecanje je priča za sebe, ali kad se vratiš s medaljom osjećaj je zaista poseban. Karateom se bavim već 12 godina, a članica Karate kluba Champion sam od 2020. godine. Uz karate me vežu lijepe uspomene, putovanja, nova prijateljstva, gradim se kao osoba, učim nositi s pobjedama i porazima, poštenjem i nepoštenjem “, izjavila je tom prilikom Ema Sgardelli koja je nedavno tek napunila 18 godina.

Njezina trenerica Ivana Bebek Bašić rekla je kako je Ema skromna djevojka, ali vrhunska sportašica posvećena sebi i sportu kojim se bavi. Kao perspektivni sportaš druge kategorije uvrštena je i u program Hrvatskog olimpijskog odbora. Dodala je da je Ema od najmlađe dobi postizala odlične rezultate i da je europsko srebro iz Praga kruna njezinog dosadašnjeg rada, truda i odricanja. Sjajan uspjeh Ema je ostvarila i prije 4 mjeseca osvojivši titulu državne prvakinje u seniorskoj kategoriji do 55 kilograma na prvenstvu Hrvatske. Općinska načelnica Sanja Udović čestitala je Emi i njezinoj trenerici na svim dosadašnjim rezultatima i uručila im prigodne poklone – trenerici cvijeće, a Emi uz cvijeće općinsko priznanje te komplet natjecateljskih štitnika za ruke i tijelo što će joj sigurno dobro doći u mjesecima koji su ispred nje. Načelnica im je ujedno poželjela puno uspjeha u nadolazećim pripremama za Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje će se u listopadu održati u Turskoj. Direktan plasman na Svjetsko prvenstvo, Ema je ostvarila zahvaljujući srebru na Europskom prvenstvu u Pragu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram