Povežite se s nama

Sport

Načelnica Viškova primila uspješnu karatisticu Emu Sgardelli

Objavljeno

naU Općini Viškovo je održan prijem za Emu Sgardelli, mladu karatisticu s Viškova koja je na nedavno završenom Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Cipru osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađih seniorki U21 – do 50 kilograma. Općinska načelnica Sanja Udović tom je prilikom čestitala našoj sumještanki Emi, inače članici Karate kluba Champion, trenerici Ivani Bebek Bašić  te osnivaču Karate kluba Champion Reneu Pernušu.

Na prijemu su bili i predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Dragan Majkić i tajnik Zajednice Dino Klaić budući da Zajednica također prati vrhunske Emine rezultate. Srebrnom medaljom s Cipra, Ema Sgardelli nastavila je s odličnim rezultatima.

Naime, i lani je na Europskom prvenstvu u mlađeseniorskoj konkurenciji što je održano u Pragu osvojila srebrnu medalju da bi krajem godine na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniorke u Turskoj osvojila brončanu medalju.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže