Povežite se s nama

Mozaik

Nagrađane naljepše okućnice i balkoni u Viškovu

Objavljeno

na


U mjesecu svibnju raspisan je i oglašen Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području Općine Viškovo na Facebook i web stranicama Turističke zajednice Općine Viškovo, Novom listu i u Glasniku Općine Viškovo.

Na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici Općine Viškovo, bez obzira na vlasništvo. Već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti 2 godine od pobjede na natječaju. 

Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:

  • za prvo mjesto 1.000,00 kuna 
  • za drugo mjesto  700,00  kuna
  • Za treće mjesto   400,00  kuna

Natječaj je trajao do 04. svibnja 2020. godine, no s obzirom na okolnosti uzrokovane pandemijom COVID-19, Natječaj je produžen do 25. svibnja 2020. godine i u tom vremenu se prijavilo 14 sudionika.

Svečano dodjeljivanje nagrada održalo se 21. rujna na Dan zaštitnika župe i općine Viškovo, Sv. Mateja u Domu hrvatskih branitelja. Tom prigodom svim mještanima upućene su čestitke povodom blagdana Svetog Mateja. 

U ugodnom raspoloženju, ljubiteljima i kreatorima vlastite krajobrazne arhitekture, priznanja, poklon bonovi i cvijeće, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama uručili su zamjenica općinske načelnice gđa. Snježana Podobnik i zamjenik općinske načelnice Denis Mladenić.

Bila je to i prigoda svim mještanima zaželjeti sretan blagdan zaštitnika župe i Općine.

Najljepše uređena okućnica 

1. mjesto: Željka Bjedov
2. mjesto: Mirjana Saršon
3. mjesto: Đurđica Kušaković

Najljepše uređen balkon: 

1. mjesto: Doris Ožanić
2. mjesto: Marina Ostojić
3. mjesto: Saša Stojanović

„Hvala vam što na ovaj način, uređujući svoje okućnice, pridonosite ljepšem Viškovu. Ja vam ovom prilikom čestitam na osvojenim nagradama i želim Vam da i dalje marljivo i kreativno osmišljavate i uređujete Vaše okućnice. 

Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicama te pozivamo naše mještane koji se trude oko uređivanja vlastitih okućnica i balkona, na uključenje i sudjelovanje i sljedeće godine!„ rekla je Marina Jurić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram