Povežite se s nama

Vijesti

Nagrađeni najbolji učenici opatijske gimnazije i hotelijersko – turističke škole

Objavljeno

na
U potpuno drugačijim uvjetima nego svih dosadašnjih godina održane su dodjele završnih svjedodžbi maturantima opatijskih srednjih škola. Prigodne su svečanosti danas organizirane u Hotelijersko-turističkoj školi i Gimnaziji Eugena Kumičića. I ove je godine Grad Opatija nagradio učenike generacije, odnosno učenike koji su se tijekom obrazovanja istaknuli svojim radom i zalaganjem, uspjesima na raznim natjecanjima te ostalim aktivnostima.

Učenicom generacije u Hotelijersko-turističkoj školi proglašena je Ana Krstačić, sada već bivša učenica 4b razreda, a učenik generacije u Gimnaziji Eugena Kumičića je Tonko Pavičević (4A).

U ime Grada Opatije prigodne im je darove uručila voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Zlata Torbarina, naglasivši da je iza ovogodišnjih maturanata zaista izazovna godina u kojoj su zajedno sa svojim profesorima pomicali granice i mogućnosti obrazovanja, a ispred njih su bezbrojne mogućnosti i izazovi te im je zaželjela puno sreće i uspjeha u budućem školovanju ili u svijetu rada.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram