Povežite se s nama


Ovog vikenda u riječkom Tower centru održat će se Prvi festival craft piva hrvatske i okolice – Beeranje 2015. Na festivalu će se predstaviti hrvatski proizvođači craft piva, njihovi kolege iz okolnih zemalja, kao i proizvođači hrane koja odgovara uz konzumaciju piva. “Craft pivo” naziv je za vrhunska piva koja proizvode male ili mikro pivovare, a njihov poseban okus godit će svakom istinskom ljubitelju piva. 

Čitava manifestacija održat će se u posebno uređenom prostoru na 4. katu Tower centra, na mjestu bivšeg Semerara. Početak je predviđen u subotu u 12.00 nakon čega će se održati predavanja i predstavljanja pivovara sudionica te koncert grupe “The Mystic Rose Ensamble.” U nedjelju je festival otvoren od 10.00 ujutro, te će se kroz dan također održati predavanja i predstavljanja pivovari. Nakon koncerta Dino Antonić tria u 21.00 predviđeno je zatvaranje festivala.

Posjetitelji će za vrijeme održavanja manifestacije moći degustirati i kupiti pivo svih proizvođača koji će se predstaviti. To su abecednim redom: Bošnjak pivo, Bujska pivovara, Daruvarska pivovara, Holdem brewery, Nova runda craft brewery, Pivovara Medvedgrad, Pivovara Razum, Visibaba pivo i Zmajska pivovara. Također, gostujuće pivovare bit će one iz Slovenije, a to su: Human fish brewery, Maister brewery, Pivovarna San Nicolo i Pivovarna vizir.

Nadamo se da će pivoljupci i oni koji će to tek postati uživati na ovoj jedinstvenoj i zanimljivoj manifestaciji koja bi tek trebala postati tradicija.