Povežite se s nama

Mozaik

Najavljen humanitarni koncert Pjesmom za Nadu

Objavljeno

na

U utorak, 12. studenog u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u 18 i 30 sati, održat će se humanitarni koncert „Pjesmom za Nadu“, kojeg već tradicionalno organizira Udruga žena operiranih dojki Nada. Cilj ovogodišnjeg koncerta je prikupiti sredstva za nabavku opreme za potrebe KBC-a Rijeka te za rad Udruge Nada – Rijeka.

Na koncertu nastupaju Dražen Turina Šajeta, Mario Lipovšek Battifiaca, Igrokaz, Daniel Šimek, Vokalna skupina Dim, Dance Queen, Bend Dijagnoze, Neven Barac, Francesco Squarcia, Aleksandar Valenčić, Sandy & Saša band, učenici Medicinske škole u Rijeci i gost iznenađenja.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u Udruzi Nada, Milana Smokvine Tvrdog 5/1, od 7 do 15 sati, te sat vremena uoči početka koncerta na blagajni HKD-a.

Pokrovitelji humanitarnog koncerta su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, koji već dugi niz godina na različite načine podupiru rad Udruge Nada, potom Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP, Radio Rijeka, Pomorski radio Bakar, Novi list, Medicinska škola u Rijeci.

Građane su na koncert pozvali prof. Saša Uljančić iz Medicinske škole u Rijeci, stručna savjetnica u Upravnom odjelu za zdravstvo Primorsko-goranske županije Vedrana Fržop, voditelj koncerta Dražen Turina Šajeta, predsjednica Udruge Nada-Rijeka Ivanka Penko i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Karla Mušković.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram