Povežite se s nama

Mozaik

Najavljen koncert Erosa Ramazzottija idućeg ljeta u Opatiji!

Objavljeno

na
Nakon koncerta talijanske internacionalne zvijezde Zucchera koji je nastupio na Ljetnoj pozornici 17. srpnja ove godine, za sljedeće ljeto Festival Opatija je, kako saznajemo iz provjerenih i pouzdanih izvora bliskih organizaciji koncerta, za sljedeću godinu ugovorio koncert jedne još veće svjetske zvijezde. Riječ je o Erosu Ramazzottiju koji će nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. kolovoza 2019. godine. Rezervni datum u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta je dan kasnije 16. kolovoza. Potvrda opatijskog koncerta ovih će dana biti postavljena na službenim stranicama Erosa Ramazzottija (ramazzotti.com) gdje je moguće pronaći i informacije o svim ostalim zasad ugovorenim datumima turneje, javlja Novi list.

Erosov koncert u Opatiji je njegov ekskluzivni koncert za Hrvatsku (a i šire), tako da će njegov koncert na Ljetnoj pozornici biti jedini u široj okolici. Tijekom ove turneje Eros uglavnom radi koncerte na stadionima i arenama velikih gradova pa su Opatija i Ljetna pozornica među najmanjim lokacijama. Iz tog razloga će produkcija za Opatiju biti posebna i cijeli koncert je osmišljen da bude izuzetan intiman događaj između Ramazzottija i publike. Drugim riječima, na ostalim koncertima publika će u daljini gledati Erosa, dok će u Opatiji stajati gotovo pored njega.

Prodaja prvog kontingenta ulaznica počinje već po službenoj objavi koncerta. Prodaja paralelno počinje u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Početna cijena ulaznica iznositi će 370 kuna tj. 50 eura. Kako je broj ulaznica ograničen, savjetujemo svima koji žele doći do njih da to učine što prije jer se očekuje da će koncert vrlo brzo biti rasprodan. Kako je to razdoblje ferragosta i ovaj koncert će upravo biti razlog što će se dio talijanskih gostiju odlučiti za Opatiju, a ne neku drugu destinaciju jer Erosov koncert na Ljetnoj pokriva cijelu Hrvatsku, Sloveniju i dio Italije koji je najbliži nama, piše Novi list.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže