Povežite se s namaOpatija Fight Club u drugoj polovici veljače ove godine održao je prvi borilački event iz serije OFC New Generation, koji je oduševio sve koji su ga pratili uživo u opatijskoj dvorani ili putem besplatnog web streama.

Ne čudi stoga što su iz OFC-a još te večeri najavili održavanje novog eventa u lipnju, a ta je informacija ove srijede i službeno potvrđena te je najavljeno kako će OFC New Generation 2 biti održan 6. lipnja.

“Iznimno smo zadovoljni kako je prošao prvi event s mladim borcima sa šireg područja, pokazalo se kako je to iznimno vrijedno iskustvo, kako za naše članove koji tek ulaze u svijet borilačkog sporta, tako i za brojne druge mlade borce koji su nastupili u veljači u Opatiji. Mogu reći kako ćemo program na idućem eventu obogatiti i nastupima u još nekim disciplinama, u lipnju neće biti isključivo kickboxing mečevi po low kick pravilima”, rekao je OFC-ov trener Mladen Kranjčec.

Detaljnije informacije trebale bi biti poznate početkom svibnja, a iz OFC-a pozivaju sve zainteresirane klubove iz Hrvatske i regije koji žele nastupiti na OFC New Generationu 2 u amaterskim mečevima da im se jave na e-mail adresu info@ofc.hr te dostave podatke o svojim borcima.

Podsjetimo, ulaznice za prvi event OFC New Generation bile su prodane iznimno brzo, dvorana je bila premala za sve one koji su htjeli mečeve pogledati uživo. Borci su nastupili u zaista sjajnoj atmosferi, pa nema sumnje kako će isti slučaj biti i 6. lipnja u opatijskoj dvorani.