Povežite se s namaU Rijeci je sljedećeg tjedna na rasporedu jubilarno 5. jedinstveno natjecanje barmena u slobodnome stilu pod nazivom „Coca-Cola Junior Barmen Cup 2015.“, koje će se održati 14. svibnja 2015. u okviru Champagne Bara Pommery na Korzu.

Na ovome natjecanju sudjeluju polaznici tečaja „Škola barmena“ koji su ga uspješno završili u prošlome ciklusu usavršavanja 2014./2015. i kojima, iako su odradili praktičan dio, želimo priuštiti doživljaj i mogućnost da iziđu pred što više ljudi i osjete kako je to biti na natjecanju i u središtu pozornosti te ih potaknuti da se prijavljuju na nadolazeća cijenjena državna i međunarodna natjecanja u cijelome svijetu.

Ovo je natjecanje ujedno i demonstracija novih trendova u turizmu i predstavljanje novih nada ugostiteljstva za sve zainteresirane. Popratni sadržaj natjecanja ispunjen je pozitivnim ozračjem, zanimljivim nastupima, smijehom, dobrom glazbom i radionicama, svakako je događanje koje se ne smije propustiti. Nakon natjecanja se organizira zabava (after-party) u Champaige Baru Pommery za sve prisutne i željne zabave.

Osim barmena svoje znanje i vještine predstavit će nam predstavnici medija koji će uz pomoć barmena i publike morati napraviti koktel i nadmašiti svoje konkurente vremenski i okusom. Za pobjednika imamo spremno maleno iznenađenje. To maleno zagrijavanje počinje u 15 sati.

Glavni je pokrovitelj natjecanja Coca-Cola HBC Hrvatska koja ove godine u Rijeku donosi retro spektakl.

Pokrovitelji: Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i TZ Kvarner.

Ostali su pokrovitelji koji sudjeluju u ostvarenju događanja: Brugal, Mobis-Electronic d.o.o., Orsa Drinks, Bols, Scorpio d.o.o., Barkoncept.hr, Dukat d.d., Hausbrandt kava, pizzeria Maslina, Marina Botel.

Medijski pokrovitelji: Večernji list, Novi list, Totalni FM, InBar Magazin, Teklić, Kokteli.hr, Fiuman.hr, Rijeka Klik, Party Hr.

Ovo je jedinstvena prigoda da se izvrsno zabavite u Coca-Colinu retro stilu i uživate u jednodnevnome povratku u prošlost tijekom kojega ćete imati priliku nazdraviti koktelima s Marilyn Monroe i Elvisom Presleyem dok se oko vas voze vesele djevojke na koturaljkama. Sudjelujte u različitim radionicama, plesnim nastupima te plesnim podukama.

Pridružite se barmenima  14. svibnja na cjelodnevnome putovanju u prošlost uz pozitivnu glazbu 1950-ih s kojom ćemo prigodno proslaviti stotinu godina dizajna bočice svevremenske Coca-Cole te peti jubilarni Junior Barmen Cup!