Povežite se s nama


27. lipnja 2018. godine u trofejnoj dvorani Bazena Kantrida održana je tiskovna konferencija Vaterpolo kluba „Primorje EB“ povodom kolektivnog potpisivanja produženja ugovora igrača koji su činili osnovu igre sezone 2017. / 2018.

Uz prethodni prvi produženi ugovor darovitog centra Lovre Paparića, svoj potpis su stavili – kapetan ekipe te prvi vratar Fran Čubranić, napadači: Duje Peroš, Antonio Čunko, Dario Rakovac, Ian Petrić, Tin Brubnjak, Marko Augusti, Marko Radulović, bekovi: Mislav Vrlić, Marko Blažić i Karlo Kovačević te drugi centar Sven Augusti.

Na upite novinara za slovačkog reprezentativca Maroša Tkača, predsjednik Barać je istaknuo da je sve dogovoreno s igračem te se za potpis na ugovor čeka njegov dolazak u Rijeku po završetku reprezentativnih obaveza.

Predsjednik Samir Barać je naglasio da je potpisivanje ovih ugovora definitivno najveće pojačanje za naš klub. Ostanak mladića koji su potekli iz naše škole vaterpola je zadovoljstvo koje pruža i motiv svim trenerima te Upravi kluba da nastoje učiniti što bolje uvjete za rad. Također je istaknuo da je normalno da je to i motiv mladim igračima koji se trebaju nametnuti u budućnosti za igranje u seniorskoj momčadi. Veliki je ovo ulog za budućnost kluba jer je igranje jedini način da se ovi dečki dokažu i prihvate nove izazove.

Trener Igor Hinić referirao se na prošlu sezonu te zaključio da je u konačnici zadovoljan sezonom i radom igrača kroz sezonu. Oni su odradili odličan posao. Na upite novinara o prognozi za novu sezonu, trener Hinić je rekao da je teško nešto konkretno prognozirati, ali je zaključio da ulaze u novu sezonu s novim ciljevima i jedinim motivom – raditi, raditi, raditi.

Tiskovnoj konferenciji prisustvovali su osim igrača predsjednik Samir Barać, prvi trener VK „Primorja EB“ Igor Hinić, te član Izvršnog odbora Damir Glavan koji su zajednički istaknuli da je izrazito zadovoljstvo kluba nastaviti priču s „Riječkim dečkima“ gdje se Primorje oslanja isključivo na riječku školu vaterpola.