Povežite se s nama

Vijesti

Najbolji splitski komičari u subotu na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Objavljeno

na
U Opatiji će se, u subotu 1. kolovoza, održati nastup najboljih splitskih komičara. Prenosimo priopćenje organizatora:

!Najbolji splitski komičari, odnosno ekipa iz stand-up comedy kolektiva SplickaScena ponovno se vraćaju u Istru! Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, ovaj put dolaze na otvorene pozornice s tematskom stand-up predstavom “Mi muškarci, vi žene” u subotu 1. kolovoza na Ljetnu pozornicu u Opatiji te u nedjelju 2. kolovoza na pulski Kaštel. Nakon rasprodane turneje po Istri i Kvarneru u siječnju s istom misijom su ponovno tu – da sve koji dođu na njihov show nasmiju do suza.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 390.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup, dođite stoga ovog vikenda u 21 sat na otvorenu pozornicu u Opatiji ili Puli i uživajte u ljetnoj večeri ispunjenoj smijehom!

Ulaznice za Opatiju dostupne su u sustavu mojekarte.hr, a za Pulu preko sustava entrio.hr”, stoji u priopćenju organizatora.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram