Povežite se s nama

Sport

Najjače ekipe odbojke na pijesku iz regije u Ičićima u borbi za 50 tisuća kuna

Objavljeno

na
Nakon uzbudljiva prva dva dana glavnog turnira, ispunjena sjajnim mečevima i prepunim tribinama, posljednjeg dana najiščekivanijeg turnira sezone posjetitelji će imati priliku gledati najbolja četiri muška i četiri ženska para u odbojci na pijesku iz cijele regije. Ičići MASTERS 2018. u suorganizaciji Kluba odbojke na pijesku i Hrvatskog odbojkaškog saveza jedini je turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske koji krasi MASTERS titula te će se u nedjelju sve utakmice igrati na glavnom terenu.

Posljednji dan turnira započet će ženskim polufinalnim utakmicama između domaće ekipe Radanović/Vrbanc i slovenskog para Kersnik/Jančar u 10 sati, dok će se druga polufinalna utakmica između Srpkinja Savović/Raičević i Slovenki Kontrec/Lovšin odigrati u 11 sati.

Prvo muško polufinale igrat će se u 12 sati i to između hrvatskog tima Silić/Pribanić i Slovenaca D.Pokeršnik/Boženk, dok će u 13 sati igrati dvije slovenske ekipe J.Pokeršnik/Zemljak protiv Kumer/Možič.

Utakmica za treće mjesto u ženskoj konkurenciji po rasporedu je u 15, dok će ona u muškoj konkurenciji početi u 16 sati te se žensko finale očekuje u 17, odnosno muško u 18 sati. Ulaz je slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram