Povežite se s nama

Mozaik

Najveća konferencija godine: Rijeka Advent u utorak najavljuje 14 ljudi

Objavljeno

naRijeka će ovog prosinca imati najsiromašniji Advent u proteklih nekoliko godina, ali zato će se najaviti na daleko najvećoj konferenciji za medije koja je ove godine održana u Rijeci.

Turistička zajednica grada Rijeke poslala je medijima poziv na kojoj će se najaviti “najčarobniji Advent na Kvarneru” kako opisuju Rijeka Advent, a u toj najavi Adventa sudjelovat će čak 14 osoba.

“Ovogodišnji Rijeka Advent i njegove programe predstavit će gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, predstavnica Adventiranja na Rezoluciji i lokacije Korzo Iva Sušlić, predstavnik Adventa na Gradini Vedran Babić, rukovoditeljica marketinga Plodine d.d. Maja Eškinja, predstavnik Veselog vlakića Djeda Mraza Duje Jurić, voditelj Klizališta Morska pahuljica Andrej Radalj, voditelj Botela Marina Andrej Kušeta, predstavnica projekta Kuglice dobrih želja Lucija Depikolzvane, ravnatelj Opere HNK Ivana pl. Zajca Dražen Siriščević, voditeljica Astronomskog centra Rijeka Andrea Cvitan, predstavnik programa „Zimska priča u Benčiću“ Kristijan Benić, ravnatelj HKD-a Edvin Liverić i predstavnik HGU Primorsko-goranske županije.

Najčarobniji Advent na Kvarneru uskoro otvara svoja vrata s najljepšim blagdanskim motivima i bogatom adventskom ponudom, stoga ne propustite najavu brojnih adventskih događanja u sklopu ovogodišnjeg Rijeka Adventa”, navodi se u pozivu za konferenciju koja će se u utorak održati na botelu Marina.

Za usporedbu, na koferenciji za medije na kojoj je najavljen Rijeka Advent 2022. godine sudjelovali su tek gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, predstavnik Adventa na Gradini Vedran Babić, voditelj Klizališta Morska pahuljica Andrej Radalj i predstavnik projekta Kuglica dobrih želja Oton Selimović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže