Povežite se s nama

Mozaik

Nakon cijele regije Nipplepeople osvaja i Krk!

Objavljeno

na


Popularni elektronički duo nastupit će 8. kolovoza u Diamond Clubu kod Malinske

Svi ih znaju, ali nitko ih ne poznaje. Maskirani muško-ženski glazbeni par Nipplepeople odavno je osvojio regiju, no i dalje inzistiraju na anonimnosti, jer žele da se svi fokusiraju na njihovu glazbu. Predstavit će je u utorak, 8. kolovoza i u Diamond Clubu na Krku. 

U klubu s najljepšim pogledom na Kvarneru provest će publiku kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su Tebi, Balkan Express, Ne volim te, Broj, Nikada ili Tajna. Uspješne singlove objavljuju od 2009. gotovo na godišnjoj razini. Već 2010. pjesma Sutra postala je njihov prvi veliki regionalni hit, a zvjezdane trenutke doživjeli su i kasnijom obradom Frke, legendarne uspješnice Zdenke Kovačiček. Pjesma ispred svoga vremena oduševila je i u modernoj obradi slušatelje koji ju navode kao „onu koja ne izlazi iz glave“. 

Nekoliko njihovih pjesama osvojilo je vrhove domaćih top ljestvica svojom zaraznom i pitkom pop elektronikom s temeljima u 80-ima, a odlične su kritike stizale i iz inozemstva, podsjećajući mnoge na uspješne svjetske dvojce poput Eurythmics i Yazoo. Njihov plesni elektronički zvuk neki su kritičari nazvali i trip hopom koji euforično skreće u sjajni retro-futurizam.

Izvode ga muški član dua kao beat-maker te pjevačica koja pjeva originalne tekstove. Nakon nastupa po cijeloj regiji te festivalima kao što su Exit, Terraneo, Sea Star i Hartera, dozu plesne ekstaze Nipplepeople donosi ovog ljeta i u Diamond! 

Ulaznice su dostupne online na linku http://www.entrio.hr/event/nipplepeople-diamond-club-14836

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže