Povežite se s nama

Vijesti

Nakon deset godina umirovila se županijska pročelnica za zdravstvo Đulija Malatestinić

Objavljeno

na

Pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo Đulija Malatestinić, nakon dugogodišnjeg profesionalnog staža u zdravstvu i deset godina rada na mjestu pročelnice, odlazi u zasluženu mirovinu.

Karijeru je započela u primarnoj zdravstvenoj zaštiti kao liječnica opće medicine. Kao specijalistica javnog zdravstva, vodila je Odjel za razvoj u Domu zdravlja Rijeka te Odjel socijalne medicine u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGŽ gdje je kasnije obnašala funkciju pomoćnika ravnatelja za stručno medicinske poslove i zamjenika ravnatelja. Od 2009., pročelnica Malatestinić nastavnica je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Dodatno se usavršavala u upravljanju javno zdravstvenim programima i zdravstvenim i informacijskim sistemima. U Primorsko-goranskoj županija obavljala je poslove pročelnice od 2012. godine.

Župan Zlatko Komadina zahvalio se pročelnici na predanom radu i dugogodišnjoj uspješnoj suradnji te joj zaželio puno zdravlja i ugodne umirovljeničke dane.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram