Povežite se s nama

Vijesti

Nakon duge bolesti preminuo poznati riječki snimatelj Željko Cindori

Objavljeno

na
Poznati riječki snimatelj Željko Cindori preminuo je nakon duge i teške bolesti

Rođen je 1960. godine u Varaždinu, gdje je proveo djetinjstvo i završio osnovnu školu. Srednju Elektrotehničku školu završio je u Zagrebu. Ubrzo u Varaždinu otvara lanac videoteka i studio za video produkciju. Od 2005. radi i djeluje u Rijeci, najprije na Ri TV-u, a zatim na video produkciji emisija Extravagant i Đir. Posljednjih godina angažiran je kao snimatelj na Kanalu Ri.

“Pamtit ćemo ga po pričama iz kleti njegovog Zagorja, anegdotama s brojnih koncerata i po ljubavi s kojom je njegovao svoj maslinik u Istri.

Bio je omiljen snimatelj i veliki profesionalac. No, prije svega bio je dragi kolega ii čovjek kojeg ćemo čuvati u našim sjećanjima, ponosni što smo imali prilike raditi s njim i učiti od njega”, poručili su njegovi kolege s Kanala Ri.

“Sjajan čovjek, odličan snimatelj i veliki profesionalac s kojim je bio užitak raditi, ali i provoditi vrijeme. Željko falit ćete cijeloj ekipi Đira. Definitivno nećete bit zaboravljeni. Počivao u miru”, objavili su na društvenim mrežama autori Đira.

U prilog njegovoj velikodušnosti govori i njegova posljednja želja prema kojoj je svoje tijelo darovao znanosti i edukaciji studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram