Povežite se s nama

Mozaik

Nakon Ježurke Ježića u Opatiju dolazi Crvenkapica

Objavljeno

na
“Ježeva kućica” u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka, iako Opatijcima već poznata predstava, ovoga puta dobila je novo “scensko ruho” održavši se jučer pod vedrim nebom male Ljetne pozornice. Preko 150 znatiželjnih okica okupilo se kako bi upoznali neustrašivog lovca Ježurku Ježića čija se slava i hrabrost prenosi generacijama.

U prvom dijelu predstave, Petra Radin i Mario Kovač, autori režije, dramatizacije i glavni glumci, ispričali su priču iz pera Branka Ćopića koja prati pustolovine Ježurke, Lije, Mede, Vuka i Divlje svinje dok su se u drugom činu posvetili sudbini odnosa Ježurke i Lije koji iz prijateljstva prerasta u pravu romantičnu dramu sa sretnim završetkom.

Opuštena atmosfera, neočekivani zaplet i dobro raspoloženi glumci nasmijali su najmlađe posjetitelje, ali i one starije. Iduća prilika za kazališno druženje s Tvornicom lutaka, ovoga puta u predstavi “Crvenkapica – tko se boji vuka još?”, pruža se već sljedećeg vikenda, u petak, 17. srpnja, stoga pratite naše web stranice i društvene mreže, poručuju iz Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram