Povežite se s nama

Vijesti

Nakon kišnog početka jeseni stiže nam “bablje ljeto”

Objavljeno

na
Vrijeme na Kvarneru proteklih dana prilično je loše, kiša je bila u određenim periodima i više nego obilna na samom početku jeseni, ali novi tjedan donosi nam lijepe meteorološke vijesti. Stiže nam tzv. bablje ljeto. RiMeteo javlja kako će temperatura ponovno značajno porasti, a prema trenutnim informacijama i more je još relativno toplo.

NEDJELJA 24.9.2023.
KVARNER
Promjenjivo oblačno uz kišu i pljuskove, na otocima i grmljavinu. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 16 do 21 °C, a dnevna 17 do 22 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno s kišom. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, na poznatim lokacijama i jak s olujnim udarima. Temperatura ujutro 8 do 13, dnevna 10 do 15 °C.

PONEDJELJAK 25.9.2023.
KVARNER
Pretežno ili djelomice sunčano na većini područja. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 13 do 18 °C, a dnevna 19 do 24 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno sa sunčanim razdobljima u prvom dijelu dana te većinom suho. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, na poznatim lokacijama i jak s olujnim udarima. Temperatura ujutro 8 do 13, dnevna 10 do 15 °C.

UTORAK 26.9.2023.
KVARNER
Pretežno ili djelomice sunčano. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 16 do 21 °C, a dnevna 24 do 29 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno sa sunčanim razdobljima, ali malo nestabilnije te je moguća slaba mjestimična kiša ili lokalni pljusak. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, na poznatim lokacijama i jak s olujnim udarima. Temperatura ujutro 8 do 13, dnevna 15 do 20 °C.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže