Povežite se s nama

Mozaik

Nakon Matića i Samardžića u Dvoranu mladosti stiže Aco Pejović

Objavljeno

na

Foto: Zoran IlićNiz velikih koncerata regionalnih glazbenih zvijezdi u Dvorani mladosti ubrzo nakon skorašnjeg gostovanja Željka Samardžića 11.11.2023. nastavit će se koncertom Ace Pejovića.

Njegovo gostovanje u najvećoj riječkoj dvorani na rasporedu je 02.12.2023. Sudeći po njegovim sjajno posjećenim koncertima, nema sumnje kako će i te večeri više tisuća ljudi posjetiti Trsat kako bi uživalo u njegovim brojnim hitovima. Mnoge je oduševio fantastičnim nastupom u veljači ove godine u potpuno ispunjenoj Areni Zagreb.

“Aco Pejović je posljednih godina odradio niz uspješnih koncerata diljem regije, a ovaj pred nama je prvi takav u ovom dijelu Hrvatske.

Uz popularne hitove poput “Sve ti dugujem “, ”Ponoć je”, ”Da si tu”, ”Seti me se” Aco Pejović svoju popularnost stekao je snimajući pjesme za potrebe filma Toma Zdravković, autobiografije o legendi narodne glazbe s kojom ga mnogi istinski obožavatelji i poistovjećuju, što mu je simbolično i kruna uspješne karijere koja traje više od 30 godina”, poručuje organizator u najavi koncerta.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim po sljedećim cijenama: parter 23 eura, tribina 25 eura, VIP ulaznica 35 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže