Povežite se s nama

Vijesti

Nakon otvorenja Crvene tiramole, u ZTC-u se u utorak održava velika akcija darivanja krvi

Objavljeno

na


Nakon prethodno održanog svečanog otvorenja hvalevrijedne izložbe Crvena tiramola, u Zapadnom trgovačkom centru će se sutra, u utorak 12. studenog održati i akcija darivanja krvi.

Akciju su na press konferenciji najavili Kim Anić, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, Loredana Maras, voditeljica marketinga ZTC-a, darivatelj krvi Josip Jurić te predsjednik Savjeta dobrovoljnih davatelja krvi Crvenog križa Rijeka Ivo Vidotto.

Na pressici je još jednom istaknuta važnost svake darovane kapi krvi, kao i samozatajnih, ali plemenitih darivatelja koji svojim nesebičnim činom uvijek iznova spašavaju ljudske živote.

Svi stari, kao i novi darivatelji ovoga utorka, 12. studenog će dakle imati priliku ponovo darovati krv, i to od 9 do 13 sati u ZTC-u. Darivanje će se održati u prostorima uprave Zapadnog trgovačkog centra, a ovom prilikom bit će postavljene i posebne oznake koje će darivatelje usmjeriti na pravo mjesto.

Ova akcija je svojevrsno veliko finale hvalevrijednih napora ZTC-a za senzibiliziranje javnosti i podizanje svijesti o važnosti darivanja krvi uopće, a kojima su se proteklih tjedana pridružile i brojne poznate osobe, i same darivatelji krvi, javlja Extravagant.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram