Povežite se s nama

Vijesti

Nakon tužbe Armade sad Željku Jovanoviću stižu i prijetnje

Objavljeno

na


Željko Jovanović u narednim godinama sporit će se s Klubom navijača Armada nakon što su oni protiv njega podnijeli tužbu zbog uvrede i traže odštetu u iznosu od 75.000 kuna. Podsjetimo, Armada mu je zamjerila izjavu “Šačica jada zastavama s ustaškim pozdravom ZDS blati Most branitelja”.

Taj slučaj naći će se na sudu, a Jovanoviću se ovog tjedna u inbox njegovog Facebook profila javilo i više ljudi s vrijeđajućim porukama, a neke od njih su sadržavale i određene prijetnje.

“Pozdrav svim nepismenim ustašofilima, ma gdje bili! I svima ostalima koji mi zatrpavaju inbox svojim polupismenim smećem. Dajte, naučite prvo hrvatski pravopis, hrvatski jezik i hrvatsku povijest, pa tek onda možemo porazgovarati o temama koje slabo razumijete”, poručio je Jovanović.

 

Pozdrav svim nepismenim ustašofilima, ma gdje bili! I svima ostalima koji mi zatrpavaju inbox svojim polupismenim…

Objavljuje Željko JovanovićNedjelja, 6. prosinca 2020.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže