Povežite se s nama

Mozaik

Nakon više od pola godine u nedjelju se ponovno otvara “Crkva”

Objavljeno

na

Arhiva

Popularni riječki klub “Crkva” nakon više od pola godine ponovno otvara svoja vrata ovog vikenda, ali tek u nedjelju u 6 ujutro zbog zabrane rada nakon ponoći.

Šest punih godina ovo sveto mjesto obogaćuje lokalnu i regionalnu underground scenu. Uz nesebičnu pomoć dobrih i vjernih ljudi, preživjeli smo sve ove godine, pa i “Covid lockdown”.

Možemo samo biti zahvalni što i dalje Crkva čeka da je otvorimo za ples. Sedmu sezonu počinjemo sretni jer će nakon 7 mjeseci pauze naša vrata ponovno biti otvorena. Doduše, u novonastalim uvjetima. Što to točno znači, kakva će biti Crkva u novoj sezoni, ostaje da vidimo i sami na licu mjesta. Jer plesat’ nećemo prestat’.
Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, što uključuje OBAVEZNO držanje razmaka, dezinfekciju, smanjen kapacitet za posjetitelje na 1/3 ukupnog kapaciteta kluba, kao i raspoređene stolove za posjetitelje na ukupno 20 punktova i zabranu zadržavanja na šanku, a shodno zabrani radi nakon ponoći, odlučili smo otvoriti vrata kluba u nedjelju od 06h do 18h.

Ovo je prvi put da klub radi nedjeljom ujutro do kasnog popodneva, pa ćemo imati priliku da čujemo trosatne setove naših umjetnika, što ranije nije bio slučaj.
Ovim putem upućujemo apel našim plesačima da poštivaju tuđi intimni prostor i obavezno drže razmak. Ovo je iznimno važno za normalno funkcioniranje kluba u novonastalim uvjetima. Stoga, neka sedma sezona bude u znaku plesa: Pleši i pusti druge da plešu!”, poručuju iz “Crkve”

LINE UP:
MARK ASH
ANTONOVA
ZOPESTER
LIFE4FUNK

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram