Povežite se s nama

Mozaik

Nakon višegodišnje pauze vraća se Zametska noć

Objavljeno

na
Dom Zamet, odnosno parking između nogometnog i košarkaškog igrališta ovog će petka, 11. rujna, s početkom u 20 sati nakon višegodišnje pauze ponovno ugostiti Zametsku noć.

Što će se sve u petak navečer događati na Zametu otkriva organizator Fran Živković:

“Za prvi puta idemo u manjem obujmu, a svake godine će biti sve veća i veća! Tight Chaos entertainment nam je pripremio DJ SET vrhunskih Djeva, te samim time pružio priliku doživjeti onima koji nisu (radi problema koji je oko nas) najbolju klupsku zabavu, kakvu mozemo doživjeti upravo u najjačim klubovima i festivalima Hrvatske! Uz DJeve, biti će i vrhunski saksofonist, te plesni performans!

Nešto više o izvođačima: VDJ IC : VIDEO DJ, član međunarodnog video dj kolektiva Video DJ Booking, artist koji nastupa sa najboljim video djima iz cijelog svijeta na MusicVideoDJs platformi na Twitchu. Nešto što je malo drugačije i svakako vrijedi pogledati!

DJ Forthdancer : DJ i baletan, koja kombinacija Rezident DJ cluba Seven na Hvaru, te nastupi u Pink Champaigne, čine ga još posebnijim!

DJ DANNY BLACK : Glavni DJ Tight Chaos-a, iza sebe broji nastupe po cijeloj Hrvatskoj, a kruna karijere mu je definitivno poziv na Ultra Music Festival 2020 Split! Wordas Beatz saxophone : saksofonist koji je za vrijeme pandemije nas veselio sa vrha nebodera spustio se niže i razveseliti će vas kao šlag na torti! Nekoliko nastupa s nama i postao je brzo dio team-a! SHOWLIGHT & VIDEODJING  DANCE PERFORMANCE Ugostiteljstvo by: Promocija d.o.o. Sound, light, stage by: dBoki.

Uz pregršt dobre glazbe, očekuju Vas raznolike nagrade, cuga i klopa! Na Vama je da ponesete dobru volju, ludo se zabavite i zajedničkim snagama krenemo s zabavom na Zametu, krenemo biti ono što jesmo.. ZAMETeni zabavom. Događaj će se odvijati pod epidemiološkim uvjetima i ostalim mjerama koje stožer predlaže. Ulaziti će se isključivo na jedan ulaz, odnosno ulaz na parking.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram