Povežite se s nama

Crna kronika

Naplatio 11.000 eura za montažu krova koju nikad nije obavio

Objavljeno

na
Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju.

Policija ga sumnjiči da je u svojstvu odgovorne osobe tvrtke s područja Krapinsko-zagorske županije doveo u zabludu oštećenog 53-godišnjeg hrvatskog državljanina, s kojim je dogovorio izradu i montažu krova, vrata te drugih radova na kući na području otoka Krka.

Oštećeni mu je u studenom prošle godine, prilikom sklapanja ugovora isplatio predujam te potom u travnju ove godine još nekoliko tisuća eura.

Unatoč tome, nakon zadnje isplate osumnjičeni je izbjegavao telefonski kontakt s oštećenim, a dogovorene radove do danas nije obavio, čime je počinio kazneno djelo za koje je kazneno prijavljen.

Počinjenjem kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju, za svoju tvrtku pribavio je protupravnu imovinsku korist u iznosu od 11.000 eura, a za koji iznos je oštetio 53-godišnjaka s kojim je ugovorio radove.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže