Povežite se s nama

Vijesti

Napokon će cijeli Korzo biti ograđen stupićima za vozila

Objavljeno

na
Automobili, kamioni, autobusi… Gotovo da nema vrste većeg vozila koja se ne mogu vidjeti kako ulaze na centralnu riječku pješačku zonu, a radi se o Korzu.

Nedavno je mnoge Riječane naljutio ulazak autobusa na Korzo čiji je vozač odlučio pojednostaviti i skratiti rutu do dolaska pred hotel Bonavia, dok se mopede dostavnih službi više ni ne može sve prebrojati na Korzu.

No, tijekom ovog tjedna napokon će biti cijelo Korzo ograđeno stupićima kako bi se onemogućio ulazak većim vozilima. Otkrili su to za Fiuman iz gradske uprave i Rijeka plusa nakon što smo im poslali upit.

“TD Rijeka plus d.o.o. obavlja djelatnost održavanja željeznih zaštitnih stupića po cijelome gradu pa tako i po užem centru grada na području pješačke zone Korza.

Tijekom ljeta izvršili smo radove na zatvaranju pješačke zone Korzo na tri pozicije: Palazzo Modello, Bazarigov prolaz i Poštarski prolaz. Izvođenju radova postavljanja željeznih zaštitnih stupića na svakoj poziciji prethodilo je izvođenje radova na sanaciji kamenih kocki.

Tijekom ovog tjedna postavit ćemo željezne zaštitne stupiće i na Trgu 128. brigade”, otkrili su iz Rijeka plusa za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže