Povežite se s nama

Vijesti

Napravljena nova mobilna aplikacija Grada Opatije

Objavljeno

na
Grad Opatija odnedavno ima novu mobilnu aplikaciju namijenjenu građanima i gostima.

Pomoću aplikacije, koja je za pametne telefone dostupna na operativnom sustavu Android, a uskoro i na iOS-u, svi zainteresirani mogu jednostavno i pregledno primati notifikacije s novostima iz gradske uprave, pogledati kalendar događanja, platiti parking na javnim parkiralištima, prijaviti komunalni problem te doznati obavijesti o radovima. Tu je još pregled turističkih atrakcija, web kamera i mogućnost čitanja Lista “Opatija”. Svakako važna građanima rubrika je Kontakt centar, koja sadrži sve važne kontakte za opatijsko područje.

– Svakodnevno unaprjeđujemo kvalitetu usluga u našem gradu. Glavni cilj aplikacije je poboljšati informiranje građana na području Grada Opatije. Aplikacije je intuitivna i jednostavna za korištenje. Vijesti i događanja sinkroniziraju se s postojećim sustavom, čime ova aplikacija postaje najbolji način informiranja o svemu što se događa ili će se dogoditi, u Gradu Opatiji, kazao je Fernando Kirigin, gradonačelnik Grada Opatije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram