Povežite se s nama

Vijesti

Naručite taksi Cammeo aplikacijom i iskoristite 33% popusta na vožnje!

Objavljeno

na
Omiljena taksi služba ima i svoju aplikaciju kako bi svim korisnicima olakšala naručivanje vožnji. Od sad imate dobar razlog zašto naručivati na taj način, jer za svaku vožnju ostvarujete 33% popusta, odnosno vozite se za 20 kn do 5 km! Spremite Cammeo aplikaciju na zaslon mobitela te uštedite vrijeme i novac!

Rijeka, grad koji teče, uvijek šarolik i zanimljiv, možda se čini kao mali grad, ali svima je ponekad potreban brz i efikasan prijevoz s jednog dijela grada na drugi, ili gdje god poželite. Ako vam treba pouzdan i siguran prijevoznik, definitivno nećete pogriješiti s Cammeom.

Od sada svoj omiljeni taksi možete naručiti jednostavno i praktično putem aplikacije, a uz sve to za svaku naručenu vožnju dobivate 33% popusta što znači da će vas vožnja koštati samo 20 kn do 5 km! Osim pojednostavljenog načina naručivanja, Cammeo aplikacija donosi novosti poput mogućnosti unosa više odredišta, izmjene i dodavanje odredišta tijekom vožnje te siguran i jednostavan način plaćanja karticama iz aplikacije. Akcija vrijedi za sve vožnje naručene putem aplikacije, a nema vremensko ograničenje.

Poznata taksi služba već godinama je na glasu za pouzdanog prijevoznika na kojeg se uvijek možete osloniti, a naročito u uvjetima pandemije.

– Sigurnost korisnika i vozača nam je na prvom mjestu pa su tako sva vozila čista i dezinficirana, maske su obavezni dio opreme, a prostor između vozača i putnika je odijeljen zaštitnom pregradom.  Naši taksi je pristupačan, siguran i uvijek dostupan – poručuju iz Cammea.

Spremite Cammeo aplikaciju na zaslon svog mobitela i uvjerite se u bolji način prijevoza!

Aplikaciju za IOS možete skinuti ovdje https://goo.gl/MPtXIM , a za android na ovom linku https://goo.gl/gtozU5 .

I na kraju, zapratite Cammeo na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok jer svakog mjeseca pripremaju brojna iznenađenja, popuste i nagradne natječaje u kojima svatko ima priliku osvojiti odlične iznose na Cammeo aplikaciji!

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram