Povežite se s nama

Vijesti

Zahvaljujući velikom odazivu nastavlja se akcija “Autotrolejom, a ne automobilom!”

Objavljeno

na
Josip Kukuljan, voditelj građanske inicijative Protiv skupog Energa i gradski vijećnik Mosta je rekao: “Još smo u siječnju prošle godine već imali značajne korekcije broja polazaka i skraćivanja linija. Ovu 2020-tu smo započeli s dodatnim ukidanjem polazaka unatoč tome što je Rijeka postala prijestolnica kulture. Postajemo kulturno središte Europe i očekujemo veliku posjećenost, zasigurno će se tražiti parkirno mjesto više.

Zbog toga ovo nije problem samo gradova i općina u okruženju grada Rijeke, ovo je veliki problem i naše Županije koja se do sada držala po strani. Direktor Autotroleja Alberto Kontuš neće biti jedini koji će dobiti potpise ove peticije, kopiju ćemo predati i županu Zlatku Komadini na prvoj sljedećoj sjednici Primorsko goranske Županije. Očekujemo pozitivnu reakciju Primorsko goranske županije u pronalasku rješenja ovog problema. Kao jedno od rješenja predlažemo da Autotrolej uvede vlastiti servis kao što ga je imao prije nego ga je preuzeo Rijeka plus kako bi se iz garaže makli kamioni Čistoće koji ionako imaju svoju garažu na Škurinjama, time bi se povećala protočnost garaže.”

Korina Bralić, članica Mosta se požalila da se riječkim školarcima i studentima putovanje autobusom produžilo gotovo dvostruko pogotovo ako presjedaju na drugi autobus. Po novom režimu voznog reda oni imaju manje vremena za učenje, aktivnosti i druženje. Roditelji su prisiljeni obavljati posao koji je do sada izvršavao Autotrolej.”

Članica Mosta Martina Valenčić Vještica je rekla: “Zbog izuzetno pozitivnog feedbacka putnika Autotroleja kojeg je izazvala naša akcija prikupljanja potpisa za vraćanje prošlogodišnjeg režima voznog reda odlučili smo nastaviti s peticijom “Autotrolejom, a ne automobilom!”.

Javili su se mnogi nezadovoljni koji se žale da peticija nije radnim danom kako bi došli potpisati dok su u gradu. Zbog toga smo odlučili omogućiti potpisivanje peticije ovaj i sljedeći petak od 9-11 i 16-18 te ovu i sljedeću subotu od 9-11 sati.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram