Povežite se s nama

Sport

Nastavlja se prošlog vikenda započeti Festival sportske rekreacije

Objavljeno

na
Prošla je nedjelja označila nov početak sezone Festivala sportske rekreacije koji se tradicionalno održava na Platku, ali i šire te je potegnuo i do samog mora. Ipak, ova će subota 18. lipnja biti u znaku nordijskog hodanja na Platku te će tako svi ljubitelji ove aktivnosti, koja je čak u vrijeme pandemije koronavirusa zabilježila porast od 400% u Hrvatskoj, uživati u ovoj popularnoj disciplini.

S početkom u 10 sati, pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja i instruktora nordijskog hodanja, na srednje će tešku stazu Info punkt Platak – Radeševo – Info punkt hodači koje očekuje pohod u trajanju od cca 2,15 sati hoda. Kao i uvijek, organizator KŠR Gorovo – Nordic walking team je osigurao besplatno korištenje štapova za prvih pedesetak hodača koji se prijave na samom startu.

Bez obzira što je na Platku svježije, organizator podsjeća sudionike da sa sobom ponesu dovoljnu količinu vode, zaštitu od sunca i da budu adekvatno odjeveni. Svi sudionici programa sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Podsjetimo, Festival sportske rekracije se održava sve do rujna i ponudit će brojne aktivnosti na kopnu i moru, za sve one koji vole zdrav način živote te aktivnosti u prirodi. Bit će ovo još jedno ljeto za rekreacijske sladokusce.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram