Povežite se s nama

Vijesti

Nastavljeno cijepljenje alergičara u KBC-u Rijeka

Objavljeno

naU Kliničkom bolničkom centru Rijeka nastavljeno je u subotu 15. siječnja cijepljenje pacijenata alergičara s posebnim rizikom od teških alergijskih reakcija po indikaciji alergologa. Cijepljeno je 76 pacijenata među kojima je većina primila treću dozu cjepiva, a manji broj prvu i drugu dozu. Do sad je u KBC-u ukupno cijepljeno 613 alergičara prvom dozom, 506 drugom dozom i 76 trećom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19.

Cijepljenje je proteklo u najboljem redu, a provedeno je u posebno kontroliranim uvjetima i uz maksimalne medicinske mjere sigurnosti. Organizacija cijepljenja provedena je u suradnji  specijalista obiteljske medicine, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i specijalista alergologa KBC-a Rijeka, a pridonijele su i brojne organizacijske jedinice riječke bolnice: Odjel za kontrolu bolničkih infekcija, djelatnici Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, Klinike za anesteziologiju i Klinike za kardiologiju, kao i stručnjaci dermatolozi, imunolozi te djelatnici Službe za informatiku, Tehničke službe i Službe bolničkih uslužnih djelatnosti.

Akcija cijepljenja pacijenata s visokim rizikom od teških alergijskih reakcija u KBC-u Rijeka nastavlja se zbog velikog interesa.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže