Povežite se s namaNatjecanje barmena pod nazivom Havana Rookie Challenge održat će se ovog četvrtka, 16. ožujka, u novootvorenom baru u centru grada Rijeke – FactoRI (ex Garibaldi). Natjecanje se održava u jednoj kategoriji – Flair Bartendingu!

Najbolje od svega je to što je nekima od onih koji će se okušati u natjecanju ovo prvi put! Tako da vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite naše hrabre učenike, a i dobro se nasmijete i zabavite.

Ono što je njihov cilj – moraju zabaviti vas trikovima koje su naučili u školama barmena diljem Hrvatske. Na raspolaganju su im boce, shakeri i ostala oprema, a što će s njom uspjeti napraviti, morate doći i pogledati.

Ono što od vas trebamo je samo gromoglasni pljesak i da ohrabrite barmene, a nakon proglašenja pobjednika da nam se pridružite na slavlju uz DJ Aladina i fine koktele po promotivnim cijenama.

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s FactoRI barom i s punom podrškom Havana Club-a, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljske opreme, Totalnog FM Rijeka koji će proširiti dobar glas o natjecanju pa svakako slušajte (ps načuli smo nešto o nekakvim nagradnim koktelima….), Pizzerija Maslina koja je zaslužna da barmeni budu siti i puni energije i svi ostali sponzori.

Sudci koji će pomno pratiti situaciju sa svoje pozicije su: Siniša Novković (Barmen.hr), Karlo Damijanić (Barextreme), Denis Memedovski (FairFlair) i Marko Jovanović (Barmen.hr).

Natjecanje započinje u 18 sati, a proglašenje pobjednika očekujemo u 22 sata, navode organizatori u svom priopćenju za medije.