Povežite se s nama

Ove godine Športsko ribolovno društvo Kostrena uz pomoć Sportske udruge Stara Voda organizira Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu na moru. Natjecati će se sedam klubova iz riječke regije, a to su: ŠRD Kantrida, ŠRD 3. Maj, ŠRD Viktor Lenac, R.Š.K. Jastog Šmrika, ŠRD Ina, ŠR Luben, ŠRD Kostrena.

Dana 14. i 15. svibnja  natjecati će se 90 natjecatelja u slijedećim disciplinama: seniori i U-21 iz usidrene brodice i obale, U-16 i seniorke s obale. Zona lova za usidrene brodice je od Uvale Svežanj do termoelektrane Urinj, a zona lova s obale lukobrani Stara Voda i Podurinj, plaže Nova Voda do uvale Svežanj, te ispred Kostrenke i Anića. Rezervna zona plato ispred bivše koksare u Bakru. Predviđeno trajanje natjecanja je od 7:00 – 14:00 sati. Vaganje ulova i proglašenje pobjednika održati će se u prostorijama ŠRD Kostrena u Žurkovu.

Pravovaljano odvijanje natjecanja nadgledati će: opunomoćeni delegat HSŠRMPGŽ Adriano Rumora, glavni sudac Robert Stermečki, pomoćni sudac Željana Gojčeta.

Ovo natjecanje je eliminacijsko za daljnja natjecanja (Županijsko, Međužupanijsko i Državno). Raduje nas što su više od polovice natjecatelja djeca koja su budućnost ovog sporta, sporta naših nonića, poručuju organizatori.