Povežite se s namaNogometaši Rijeke ovog vikenda naći će se u jednoj od najbitnijih utakmica druge polusezone. Na Poljudu ih čeka težak susret protiv Hajduka. Jadranski derbi uvijek je nepredvidljiv, bez obzira na formu jedne ili druge momčadi.

No, da Rijeci bude ipak malo lakši put do nove pobjede, pobrinut će se iznimno velik broj navijača koji stižu na Poljud. Vijest da će Armada stići u Split velikim Jadrolinijinim brodom “Zadar” odmah je u samom startu izazvala oduševljenje među navijačima, pa ni ne čudi što su sva mjesta rasprodana u nepuna dva dana.

“Zadrom” će prema Poljudu krenuti oko 1.050 navijača, koliko ih brod prema službenim podatcima može primiti, a nema sumnje kako će također velik broj navijača prema Splitu krenuti i kopnenim putem.

Iz kluba navijača Armada Rijeka otkrivaju kako će brod iz riječke luke isploviti u ponoć u noći s petka na subotu, a povratak je u predviđen u nedjelju tijekom prijepodnevnih sati. Navijači koji su kupili karte za brod moći će ih preuzimati u klubu navijača u utorak od 10 sati.