Povežite se s nama

Sport

Navijači ne odustaju od Keka: Ako treba idemo autobusima u Sloveniju nagovoriti ga da se vrati

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke na gostovanju kod Gorice, inače najugodnijeg ovosezonskog iznenađenja u 1. HNL, još jednom nisu uspjeli stići do pobjede, a ovog puta nije osvojen čak niti jedan bod.

Matjaž Kek nije previše razmišljao nakon posljednjeg sučevog zvižduka već je predsjedniku kluba Damir Miškoviću, koji je bio na utakmici, javio kako podnosi ostavku. Time je izazvao šok među navijačima koji u velikoj većini ne krive njega za prilično loše rezultate posljednjih tjedana.

Armada mu je na svojoj službenoj Facebook stranici zahvalila na svemu u proteklih pet i pol godina, no u komentarima ispod te objave navijači se uglavnom ne mire s njegovim odlaskom. Prenosimo neke od njihovih komentara tim povodom:

“Treba peticiju potpisivati da ostane. Ako ne, onda Armada treba organizirati odlazak autobusima u Sloveniju da ga nagovorimo. Kada bi vidio tisuće navijača pred kućom…” – Nenad P. S.

“Jedan je gospodin… Rekli ste vruće glave, možda se ohladi malo i promijeni jer niste vi krivi za ništa” – Denis Đ.

“Legendarni trener Kek dao ostavku!? Žalosno i neprihvatljivo. Gospodine Keku, bili ste najbolji trener u HNL-u, sve najbolje vam želim. Kapa do poda” – Danijel G.

“Kralju dugo nisam bio ovako tužan kao danas, želim ti svu sreću u životu i naša srca i vrata su ti zauvijek otvorena!” – Nikola V.

“Nije Kek kriv nego preplaćeni mamlazi koji ne žele trčati i zalagati se za grb za koji igraju i koji ih hrani” – Zdenko K.

“Ako bude peticija ja ću je prva potpisati. Kapa do poda. Jedan je kralj. Gospodin Kek, čovjek s velikim srcem” – Sanja R.

“Kek je car bio i ostat će. Ne napuštaj brod generale” – Klaudio C.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram